‘Temptation’-Jimi toont zijn allerlaatste bericht naar Donna: «Dit wou ik toch nog even kwijt»

Tijdens een vragenuurtje op Instagram heeft Jimi zijn laatste bericht naar Donna gedeeld. Daarin bedankt hij haar voor de mooie woorden, ook al zijn ze geen koppel meer.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Donna en Nico deden als koppel mee aan ‘Temptation Island’, maar het avontuur zou tevens het einde van hun relatie betekenen. Nico maakte het immers heel gezellig met Laure terwijl Donna vlinders in haar buik had voor verleider Jimi.

Veel geleerd

Uiteindelijk werd het evenmin iets met hun nieuwe liefdes, maar toch had Donna mooie herinneringen aan het avontuur. «Helaas heb ik geen nieuwe liefde aan het avontuur overgehouden, ook al leek dat wel even zo. Maar soms lopen dingen nu eenmaal niet zoals je wil dat ze zouden lopen. En dat is ook oké, ik kan alleen maar zeggen dat ik eruit geleerd heb. En echt veel geleerd», schreef ze op Instagram.

Dankbaar

Jimi, die intussen een nieuwe liefde heeft gevonden, heeft geen contact meer met Donna, maar stuurde haar enkele weken geleden nog wel een laatste bericht. «Hey Donna, ik stuur je even omdat ik dit toch nog even kwijt wou naar jou. Ik vind het superlief hoe je altijd over mij praat. Ik heb je uiteindelijk toch wel een beetje pijn gedaan, ook al ging het maar over een korte tijd. Wou je gewoon heel even bedanken en als je dit alles meent, dan ben ik er echt superblij om dat je dankzij mij toch wel een betere tijd hebt gehad tijdens ‘Temptation’. Je bent een topper en ik vind het heel leuk om je te mogen leren kennen», klonk het.

Donna reageerde kort op het bericht: «Ik meen de hele tekst», antwoordde ze.