‘Temptation’-Megan: «Mensen weten hoe ik er naakt uitzie, dus kan ik er beter geld aan verdienen»

Megan Desaever, die in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin meedeed aan ‘Temptation Island’, schittert in een gewaagde fotoshoot om haar OnlyFans-account in de kijker te zetten. Met succes, zo blijkt. «Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandloon verdiend», klinkt het.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Sinds kort is Megan op de OnlyFans-boot gesprongen. De 21-jarige West-Vlaamse brunette kondigde dat aan met een pikante shoot met Milou van Agtmael, eveneens bekend uit ‘Temptation Island’. Ze lieten zich daarbij begeleiden door fotograaf Steven Wolles. «Steven stelde voor om samen te poseren, en dat vonden Milou en ik onmiddellijk een tof idee. We zijn beiden best bekend, dus dit was een mooie kans om wat extra promotie te voeren voor onze accounts. Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen. Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik er uitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen», knipoogt ze in Het Laatste Nieuws.

Geen grenzen overschrijden

Hoewel er op OnlyFans doorgaans gewaagder beeldmateriaal te vinden is dan op - bijvoorbeeld - Instagram, maakt Megan duidelijk dat ze het klassevol wil houden. «Mensen die vulgaire naaktfoto’s willen zien, zijn eraan voor de moeite. Net zoals bij die foto’s van Playboy wil ik wel dat het classy blijft. Als ik binnenkort filmpjes post, zal het ook volgens dat principe zijn. Het mag uitdagend en teasend zijn, maar ik wil geen grenzen overschrijden», klinkt het.

Maandloon

Haar account is nog maar net actief en ze ziet de centjes al binnenstromen. «Aanvankelijk had ik verwacht dat mensen daar niet op zaten te wachten en dat het op OnlyFans om het hardere werk ging, zeg maar. Maar dat blijkt goed mee te vallen. Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandloon verdiend. Voor een abonnement op mijn OnlyFans-account vraag ik momenteel 25 dollar. Zo gauw ik meer content heb, ben ik van plan om die prijs te verhogen», legt ze uit.

Megan stond vorig jaar op de cover van Playboy: