‘Temptation’-Nico doet straffe onthulling: «Seks gehad met twee andere verleidsters»

Dat het niet meer zou goedkomen tussen Donna en Nico zagen we van mijlenver aankomen. Hij dook tijdens de dreamdate immers onder de lakens met Laure. Na ‘Temptation’ sprak hij blijkbaar af met nog enkele verleidsters...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Dat Nico nog niet klaar is voor een stabiele relatie mag intussen duidelijk zijn. Dat geeft hij overigens ook gewoon toe. Op ‘Temptation Island’ was al snel duidelijk dat hij genoot van de aandacht van Presley en nadien vooral van Laure, met wie hij tijdens de dreamdate seks had.

Niet klaar voor relatie

Einde verhaal dus voor hem en Donna, maar er waren ook positieve dingen aan zijn ‘Temptation’-ervaring. «Ik heb heel veel geleerd. Ten eerste dat ik eerlijk moet zijn in alles, maar ook dat ik niet klaar ben voor een relatie. Donna was al bezig met huisje, tuintje, boompje terwijl ik nog te veel uitga en geniet van het leven. Daar moet ik gewoon eerlijk in zijn», vertelt hij op het YouTube-kanaal van Videoland.

Seks met verleidsters

En genieten doet hij, want sinds hij vrijgezel is, laat hij zich volledig gaan. Onder meer met twee ‘Temptation’-singles. «Ik kan niet klagen. Ik beleef een mooie tijd nu, ja. Ik heb de dreamdate herbeleefd met een paar andere dames, met Noëlle en de Vlaamse Joyce», klinkt het.

Het toeval wil echter dat Joyce en Laure goed bevriend zijn met elkaar. «Ja, dat was wel een issue, want Laure en Joyce kwamen heel goed met elkaar overeen... Dat is nog steeds zo, maar het was wel een klein dingetje», zegt hij.

Monogamie

Toch is Nico van plan om het binnen enkele jaren rustiger aan te doen. «Ik wil binnen vijf jaar wel een stabiele relatie hebben met huisje, tuintje, boompje. Als ik de juiste persoon zou vinden, zou het me lukken om monogaam te zijn», besluit hij.

Het volledige interview kan je hieronder bekijken.

Joyce (28):

Noëlle (26):