‘Temptation’-Nico niet te spreken over hoe hij in beeld gebracht werd: «Dat vind ik heel jammer»

De vriend van Donna, Nico, is niet bepaald opgezet met de manier waarop hij door de montage overkomt bij de kijkers. Dat laat hij weten op Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Wie ‘Temptation Island’ volgt, weet dat het er niet goed uitziet voor Donna en Nico. De 26-jarige Rumstenaar had een goede klik met Presley, maar toen hij vond dat ze zich niet genoeg openstelde, probeerde hij het bij Laure. Donna heeft intussen genoeg van hem gezien en lijkt geen vervolg aan hun relatie te willen breien.

Vertekend beeld

Hoe het uiteindelijk tussen hen afloopt, weten we binnen enkele weken, maar intussen moest er Nico iets van het hart. Tijdens een vragenuurtje vroeg iemand hem of hij zich «genaaid» voelt door het knip-en-plakwerk van de makers. «Plakken doen ze niet. Ze knippen natuurlijk op het juiste moment in situaties en zinnen waardoor je soms een ander beeld krijgt. Maar dat is net het hele ‘Temptation’-gebeuren. Ook hoor je mij bijvoorbeeld nooit iets goed zeggen over Donna terwijl ik wel heel veel goede dingen over haar gezegd heb, maar die zijn niet relevant om uit te zenden. Dat vind ik het meest jammer aan de beelden. Voor de rest zien jullie en wij de meest sensationele momenten die daar plaatsvinden. Alles wat we zeggen is echt, maar soms volledig uit de context. Dit kan wel eens tot hevige reacties leiden», reageert hij.

Veel geleerd

Langs de andere kant was ‘Temptation’ voor hem een leerrijke ervaring. «’Temptation’ was absoluut een unieke ervaring waar ik ontzettend veel uit geleed heb. Zowel in mijn relatie met Donna als voor mezelf op persoonlijk gebied», klinkt het.