‘Temptation’-Rosanna na verontrustend bericht: «Niels heeft mij niet mishandeld»

Rosanna Voorwald geeft op Instagram meer duidelijkheid over haar bizarre Instagrambericht van enkele dagen geleden. Daarin beweerde ze dat het gedaan is tussen haar en Niels omdat hij haar geslagen had. Dat blijkt niet het geval te zijn.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Dinsdag liet Rosanna, die in 2017 met Niels meedeed aan ‘Temptation Island’, weten dat haar relatie met hem over & out is. Aanleiding was een stevige ruzie waarbij Niels haar geslagen zou hebben. «Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft me geslagen. Er is politie hier en het is te ver gegaan», schreef ze op Instagram.

Geen reden voor ruzie

Nu trekt de 28-jarige blondine die woorden terug. Ze legt de schuld zelfs bij zichzelf. «Even voor de duidelijkheid, ik zal de waarheid vertellen: Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben vodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie. Ik heb dingen gesloopt en gevochten met wat mensen. Er was geen reden voor ruzie, ik ben de schuldige in dit verhaal. Geen speculaties meer nodig nu», klinkt het.

Boodschap voor haters

Rosanna had ook nog een boodschap voor de critici. «En voor de haters: ik voel me vereerd dat jullie zo geobsedeerd zijn. Jullie denken aan mij, ik niet aan jullie. Iedereen heeft wel eens ruzie. Die van ons moet gelijk gefilmd worden en gaat overal rond. Dat is bij jullie niet het geval. Ja, wij zijn heftig, maar dat houdt je relatie ook spannend», besluit ze.