‘Temptation’-verleider Joop vindt liefde bij verleidster: «Heel onverwacht» (foto)

Voor verleider Joop kende ‘Temptation Island’ dan toch nog een happy ending. Hij is sinds enkele maanden samen met verleidster Chelsy. Dat maakten ze bekend via Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Joop beleefde op het verleidingseiland een leuke tijd met Delphine. Vooral hun dreamdate klonk behoorlijk gezellig, al zullen we wellicht nooit weten wat er in hun hotelkamer precies gebeurd is.

Liefde van zijn leven

Na ‘Temptation’ gingen Delphine en Joop hun eigen weg, en zo kwam Joop terecht in de armen van Chelsy. De twee vormen sinds 18 september een koppel. «Ik heb de liefde van mijn leven gevonden! Wat vijf maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. Eén liefde is er sterker uitgekomen en vier gestrand. Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot het leren kennen van Chelsy. Samen tijd spenderen voelde meteen zo goed aan. Ze heeft mij de afgelopen twee maanden zo’n mooie tijd bezorgd. Ik ben enorm gelukkig, om nog maar niet te beginnen over hoeveel zij mij verzorgd heeft toen ik dus niks meer kon dankzij m’n gebroken poot. Het klikt bizar goed en daarmee is dankzij ‘Temptation Island’ toch mijn liefde beantwoord», schrijft hij op Instagram.

Twee puzzelstukjes

Ook Chelsy is helemaal in de wolken. «Eindelijk mogen wij het delen! Wat begon als single in ‘Temptation Island’ is geëindigd in een relatie. Nooit gedacht dat ik via deze weg mijn liefde nog ging vinden. Heel onverwacht maar toch ook zo gepast. Wij zijn als twee puzzelstukjes bij elkaar gekomen. Vanaf dag één hadden wij zo’n klik en dat is alleen maar gaan groeien. Alles wat ik miste heb ik in jou gevonden en daar ben ik zo dankbaar voor», klinkt het.