‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck openhartig: «Een schuldgevoel werd samen met jou geboren»

Actrice Daphne Paelinck, die de rol van Christine vertolkt in ‘Thuis’, vertelt in een openhartig Instagrambericht dat haar iets te vroeg geboren dochtertje het goed stelt. Ze legt uit dat ze het een tijdje moeilijk had met de situatie.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In juni beviel Daphne Paelinck van haar tweede dochtertje, Mae. Het kindje was uitgerekend voor augustus dus kwam twee maanden te vroeg. Dat was even schrikken voor Daphne en haar verloofde Randall, maar alles is uiteindelijk goedgekomen.

Duiveltje op schouder

De 33-jarige actrice geeft toe dat ze het er wel een tijdje moeilijk mee had. «Enkele maanden terug was jij nog zo breekbaar en klein. Ons hart was gebroken toen we je zagen liggen en een schuldgevoel werd samen met jou geboren... Een duiveltje op mijn schouder dat mijn lichaam de schuld gaf dat ik niet in staat was je 40 weken veilig geborgen te houden, een duiveltje waar ik enkele maanden tegen moest vechten», schrijft ze op Instagram.

Dankbaar

«Vandaag ben ik trots... Trots op hoe JIJ gevochten hebt en, ondanks dat geen enkel babyboek klopt met jouw mijlpalen, je telkens je eigen overwinningen maakt. Wat een wonder om je dagelijks zo te mogen zien groeien, wat een plezier om je te zien lachen als we je kusjes geven, wat een dankbaarheid die ik voel iedere keer als ik je mag voeden. Het waren zware maanden, maar voor jou zouden we alles zo opnieuw doen. Jij bent het puzzelstukje dat ons gezin compleet maakt», besluit ze.