Tine Embrechts krijgt kritiek na hoogste score ooit in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: «Opgezet spel!»

Tine Embrechts deed onlangs voor het eerst mee aan de populaire quiz ‘De Slimste Mens’. Ze behaalde een nieuwe topscore, maar niet iedereen was even blij voor haar. Een vrouw contacteerde haar en deelde haar frustratie daarover.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Wat een debuut voor Tine Embrechts was ons dat, zeg! De 46-jarige actrice en zangeres haalde dinsdagavond zomaar even 667 seconden en verpulverde daarmee het record van Liesbeth Van Impe (665 seconden). In de tweede aflevering moest ze jammer genoeg het onderspit delven in de finale, maar dat neemt niets weg van haar prachtprestatie. «Dat pakken ze me niet meer af», glunderde ze achteraf op Instagram.

Bizar mailtje

Gisteren kreeg ze echter een opvallend mailtje van een kijker. De vrouw liet haar weten dat ze het zaakje niet vertrouwde. «Het valt echt op dat het opgezet spel is. En uw acteerwerk bij ‘De Slimste Mens’ is gewoonweg belachelijk slecht. Het ligt er zo dik op dat je de vragen kende. Hopelijk kom je niet te veel meer op tv», klonk het.

Tegenspreken

Tine liet het niet aan haar hart komen en antwoordde de vrouw op een nette manier. «Wat leuk dat je de moeite neemt om mijn mailadres op te zoeken om me te melden dat je me niet kan verdragen... Ik moet je helaas tegenspreken, ik kende de vragen niet, anders had ik er wel langer ingezeten. Soms weet ik gewoon iets en soms niet. Ik zal mijn best doen om niet meer op je tv-scherm te verschijnen, maar je mag uiteraard ook altijd wegzappen. Fijne Wapenstilstand nog, spread love, not hate. Lieve groeten, Tine», reageerde ze.