Tine Embrechts maakt debuut in DSMTW: «15 jaar lang getwijfeld om mee te doen» (video)

Tine Embrechts maakt vanavond eindelijk haar entree in De Slimste Mens ter Wereld. De actrice overtuigen om mee te spelen was echter geen makkelijke klus voor Erik Van Looy. De presentator van de quiz vroeg haar immers bij vorige edities al 10 keer om deel te nemen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Intensivist Geert Meyfroidt en hockeyspeler Alexander Hendrickx wachten vanavond niemand minder dan Tine Embrechts op in De Slimste Mens ter Wereld. Toch staat de actrice niet te springen voor een quiz. «Ik heb me een beetje voorbereid want ik heb nul parate kennis. Sinds mijn 40ste is mijn leven een grote quiz», vertelt Embrechts aan Erik Van Looy.

Half 5 ‘s ochtends afgebeld

De makers van De Slimste Mens contacteerden haar meermaals om deel te nemen, toch hield Embrechts liefst 15 jaar het been stijf. De presentatrice heeft wel enkele keren toegezegd, maar ze kwam al snel terug op die beslissing. Zo heeft ze een keer om half 5 ‘s ochtends een sms gestuurd naar Erik Van Looy om te zeggen dat ze toch niet wou en durfde deel te nemen aan de De Slimste Mens.

Je kan de video hier bekijken: