Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ is opnieuw zwanger: «Spannend en voorzichtig blij»

Veerle en Nick, die in 2017 meededen aan ‘Blind Getrouwd’, zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Dat is fantastisch nieuws nadat eerder dit jaar hun dochtertje veel te vroeg geboren werd.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In maart van dit jaar beviel Veerle te vroeg van een meisje waardoor het kindje jammer genoeg niet levensvatbaar was. «Lieve meid, wat hadden we je graag leren kennen. Je was hier zo welkom! Ons Liv zou zo fier zijn. We hebben je moeten laten gaan, maar in ons hart leef je verder. Slaap zacht lieve Elle», schreef Veerle toen op Instagram.

Dankbaar

Maar nu heeft de 39-jarige mama heuglijk nieuws, want ze is opnieuw zwanger. «Somewhere over the rainbow, dreams can come true. In april verwachten wij een broertje of een zusje voor ons Liv en ons Elle ⭐. Spannend, voorzichtig blij en ook enorm dankbaar dat wij dit nog eens mogen meemaken!», klinkt het.

Perfecte match

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns werden in 2017 aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Getrouwd’. Ze waren meteen twee handen op één buik en twijfelden niet bij het beslissingsmoment. Ze hebben samen één dochtertje, Liv (2,5).