VERRASSING. Prinses Delphine neemt dit najaar deel aan ‘Dancing with the Stars’

Prinses Delphine (53) zal dit najaar haar opwachting maken in het derde seizoen van het tv-programma ‘Dancing with the Stars’ op Play4. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt in een persbericht.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Delphine van Saksen-Coburg zal dit najaar de kunst van het dansen onder de knie proberen te krijgen met haar Nederlandse danspartner Sander Bos. Ze zal via «Dancing with the Stars» samen met Make-A-Wish ook de droom van een jongen met een levensbedreigende ziekte laten uitkomen: een groot feest voor de dappere jongen en zijn hele familie.

«Via dit dansavontuur hoop ik nog meer aandacht te kunnen vestigen op het mooie en vooral belangrijke werk van Make-A-Wish en de positieve invloed die de organisatie heeft op zieke kinderen en hun families», zegt prinses Delphine in het persbericht. «Ik ben mij ervan bewust dat dit avontuur een fysieke en mentale uitputtingsslag zal worden, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar zieke kinderen en hun families mee geconfronteerd worden.»

Eerder maakte Play4 al bekend dat olympisch kampioene Nina Derwael en Maksim Stojanac, acteur in de populaire jeugdreeks #LikeMe, meedoen aan «Dancing with the Stars». De vorige edities werden gewonnen door Julie Vermeire en James Cooke. Vorig jaar was het programma door de coronacrisis niet te zien.

Het programma gaat in december op antenne.