WAT?! Er doen geruchten de ronde over een ‘Harry Potter’-reünie

We herinneren het ons als de dag van gisteren, maar toch is het al twintig jaar geleden sinds de eerste ‘Harry Potter’-film in de zalen verscheen. Sindsdien is er heel wat gebeurd, zowel in de films als in het leven van de acteurs. Maar wat nu als die acteurs vandaag de dag in de huid van hun personage zouden kruipen?

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Wel, het antwoord op die vraag zouden we zomaar eens kunnen krijgen, en sneller dan je zou denken. Een anonieme bron heeft het in de Britse krant The Sun namelijk over een heuse reünie.

Eén aflevering

Zo’n reünie zagen we eerder dit jaar al met de acteurs van het populaire ‘Friends’ en de ‘Harry Potter’-versie zou volgens een gelijkaardig principe verlopen. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint en enkele van hun medespelers zouden één keertje samenkomen in de Warner Brothers Studio Tour in Londen om een aflevering op te nemen. Daarin zouden ze, nog volgens de anonieme bron, onder andere de scène naspelen waarin ze aan boord gaan van de Hogwarts Express op platform 9¾. Als de acteurs instemmen met het voorstel, zouden de opnames al deze maand van start gaan. Wij duimen alvast!