Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft de liefde gevonden: «Je verdient het!» (foto)

Wendy Dirven, die meedeed aan het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’, heeft een nieuwe vriend. Dat maakte ze met enkele foto’s bekend op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Herinner je je Wendy en Damiano nog? Ze werden aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Getrouwd 2018’. Hun liefdesavontuur bleef echter niet duren en dus ging Wendy verder op zoek naar de liefde. Die vond ze niet lang daarna, maar enkele maanden later was ook dat sprookje alweer voorbij, met veel liefdesverdriet tot gevolg. «Ik haat het. Ik heb het al verschillende keren in mijn leven moeten meemaken. Maar hoe vaak ik het al heb meegemaakt, ik ben er altijd bovenop gekomen door heel lief voor mezelf te zijn», vertelde ze destijds daarover.

Al een tijdje samen

Nu heeft de 34-jarige stewardess uit Antwerpen haar prins op het witte paard toch gevonden. Ze deelde enkele foto’s van hun tweetjes op Instagram. «Zoveel liefde», schrijft ze erbij. Ze voegt er ook aan toe dat ze al één jaar samen zijn.

Perfecte match

Haar volgers reageren erg enthousiast op het nieuws. «Je straalt! Zo blij voor je», «Zie je wel dat je er geen blind date voor nodig hebt!», «Het is je zo hard gegund! Veel geluk samen», «Mooi koppel», «Geweldig om je zo gelukkig te zien. Je verdient het!», «Jullie stralen. Perfecte match», en «Geniet elke seconde van die mooie liefde», klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.