Wordt Justin Bieber vader? Fans zijn in de war door Instagram-bericht

Krijgt Justin Bieber binnenkort zijn eigen ‘Baby’? Een mysterieus Instagram-bericht met zijn vrouw Hailey zwengelt de geruchtenmolen over een zwangerschap aan.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 27-jarige popster postte maandag zoals wel vaker een hele rits foto’s op Instagram. Eén kiekje bijzonder trok echter de aandacht van de fans. Onder een zwart-witfoto waar Justin Bieber naast zijn vrouw Hailey zit, schrijft hij «mom and dad» (‘mama en papa’).

Dat weinig subtiele onderschrift was genoeg om de commentsectie onder het Instagram-bericht helemaal te ontploffen. Verschillende fans reageren extatisch dat Biebs misschien papa wordt, maar anderen temperen de verwachtingen. Zo stellen ze dat de 24-jarige Hailey Bieber enkele foto’s terug nog volop tequilashotjes naar binnen kapt, terwijl die beelden zouden dateren van slechts een paar dagen geleden. Elders klinkt het dat Justin eerst nog wil touren, dat Hailey ook nog veel carrièreplannen heeft en ze bovendien een spiraaltje heeft.

Reactie Hailey

Uiteindelijk plaatste Hailey zelf een reactie om de gemoederen te bedaren. «Ik denk dat je de caption beter verandert in ‘Dog Mom and Dad’ vooraleer iemand het verkeerd begrijpt», schrijft ze aan haar hubby. Maar de fans, die zijn niet overtuigd en blijven hopen een baby Bieber.