Zwangere Jørney uit ‘Ex on the Beach’ over haar vriend: «Het leven zou gewoon niet zo leuk zijn als je lelijk was»

Jørney, die te zien was in de meest recente editie van ‘Ex on the Beach’, heeft een liefdevolle boodschap geschreven voor haar vriend Odim. Een bepaalde passage bracht sommige volgers aan het lachen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Begin juli raakte bekend dat Jørney en Odim een kindje verwachten. Ze hielden het stil tot ze zeker waren dat ze het kindje zouden houden. Er was heel wat twijfel over of hun relatie, maar nu blijkt dat het toch weer goed gaat tussen hen.

Dankwoord

Jørney deelde op Instagram een foto van hun tweetjes en voegde er een mooie boodschap aan toe. Ze heeft het tijdens haar zwangerschap immers niet altijd even makkelijk, maar wil Odim bedanken voor zijn begrip. «Ik wilde even de tijd nemen om mijn liefde voor jou te uiten. Je weet dat ik niet zo goed ben in het uiten van mijn emoties van aangezicht tot aangezicht net als normale mensen, dus dingen aan je opbiechten op die manier leek me wel een manier. Ik hoop dat je kunt zien dat ik hier echt mijn hart in heb gestoken. Bedankt dat je rekening houdt met mijn gevoel en hormonen, en me vaak leert waarom je op bepaalde dingen wel of niet moet reageren en bedankt voor het voorbeeld zodat onze baby niet de emotionele capaciteit heeft zoals hun moeder», klinkt het.

Aantrekkelijk

«(...) Bedankt dat je er goed uitziet. Het leven zou gewoon niet zo leuk zijn als je lelijk was, dus bedankt dat je me een aantrekkelijk uiterlijk hebt gegeven. Je charme en mooie gezicht hebben je leven bij talloze gelegenheden gered en je wist het niet eens. (...) Ik hou zoveel van jou. Je bent duidelijk een geweldig persoon om elke dag met me om te gaan. Ik bedoel, ik ben een goede tijd, maar ik weet dat ik ook een stressvolle tijd kan zijn. Ik ben me ervan bewust. Ik zeg niet genoeg bedankt voor wat je voor ons aanstaande gezin doet», besluit ze.

Tranen en hilariteit

Haar volgers zijn geraakt door de emotionele woorden, al werd er hier en daar ook wat gelachen. «Even een traantje, hoor», «Hele lieve woorden! Blij dat jullie bij elkaar zijn», «Wat ben jij een lieve mama en het is ook logisch met al die hormonen in je lichaam dat je soms heel anders reageert. Knap dat je zo open je gevoel en liefde deelt», «Jullie zijn prachtig samen! Kan haast niet anders dan dat er een hele knappe baby komt», en «Ik lach me kapot! Heel mooi dat je dit schrijft, maar ik ga stuk bij ‘bedankt dat je er goed uitziet, het leven zou niet leuk zijn als je lelijk was’. Heerlijk dit», klinkt het onder meer in de reacties.