Zwangere vriendin van Wout Bru poseert poedelnaakt: «Wauw, mooiste mama!»

Natassia Van Kerkvoorde krijgt heel wat complimenten op een zwangerschapsshoot waarin ze in haar blootje poseert. «Zo mooi, zo puur», klinkt het unaniem.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In juni van 2020 kregen Natassia Van Kerkvoorde en sterrenchef Wout Bru (53) hun eerste kindje samen, een dochtertje dat luistert naar de naam Aimée. Volgende maand worden ze opnieuw mama en papa, want Natassia is inmiddels 34 weken zwanger van een tweede spruit.

Comfortzone

Het 30-jarige model, dat in 2020 meedeed aan ‘Expeditie Robinson’, deed onlangs een zwangerschapsshoot en ging daarvoor uit de kleren. Ze deelde het resultaat op Instagram. «Uit mijn comfortzone, maar ook niet helemaal, want dit is mijn lichaam nu! Hoe mooi is het om je eigen vlees en bloed negen maanden lang te dragen en het mirakeltje vervolgens in je handen te hebben. Ik heb het al eens meegemaakt en ik kijk er opnieuw naar uit. We kunnen eindelijk beginnen af te tellen», schrijft ze erbij.

Bewondering

Haar volgers steken hun bewondering niet onder stoelen of banken. «Zo mooi zwanger dat jij bent», «Wauw, mooiste mama!», «Zo mooi, zo puur», en «Wat een prachtige foto’s, Natassia!», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.