De Lijn legt gratis pendelbussen in naar Ronde van Vlaanderen

Vervoersmaatschappij De Lijn legt op zondag 2 april gratis pendelbussen in naar de Ronde van Vlaanderen. De shuttles rijden tussen Oudenaarde, Kluisbergen en Ronse en de finale van de wielerklassieker.

door
Belga
Leestijd 1 min.

Drie pendelbussen rijden steeds tussen 10.00 uur en 13.15 uur naar de Kwaremont en de Ronde van Vlaanderenstraat. Vanaf 17.45 uur kunnen de bezoekers de bus nemen richting het vertrekpunt. De laatste bus vertrekt om 20.00 uur.

Parkeergelegenheid

De Lijn vraagt wielerliefhebbers om te parkeren in de buurt van de vertrekhaltes. De bussen doen verschillende haltes aan en op het parcours van kan er kort oponthoud zijn als de renners net doorkomen.

De pendelbussen zijn gratis dankzij een financiële tussenkomst van de steden Oudenaarde en Ronse, de gemeente Kluisbergen en de provincie Oost-Vlaanderen.

On the move

meer On the move

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight