Fan van 007? Je kan nu op James Bond tour door Europa

Als jij al jarenlang fan bent van James Bond en steevast zwijmelt voor de indrukwekkende locaties die voorbijkomen in de films, hebben we goed nieuws. Binenkort kan je namelijk op luxueuze James Bond tour doorheen Europa, al hoort daar uiteraard een gepeperd prijskaartje bij.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Voor de tour, genaamd ‘The Assignment: Europe’, sloeg de officiële franchise de handen in elkaar met luxe touroperator Black Tomato. Dat resulteerde in een twaalfdaagse trip die je langs enkele van de indrukwekkendste filmlocaties van 007 leidt.

De planning

Zo staat er eenboottocht op de Thames in Londen op de planning, een dagje Parijs, een verkenning van Monaco en een daguitstap richting het Comomeer in Italië, om er maar enkele te noemen. Je krijgt er daarnastook een stunttraining voor beginners en een casinoavond bij en daar houdt het niet op. James Bond fans zullen ongetwijfeld meer dan enthousiast worden van de planning, al is er één groot nadeel. De twaalfdaagse trip kost je namelijk niet minder dan 30.000 pond per persoon. Niet niks, maar het luxeleven van 007 is uiteraard niet goedkoop...