Op dit Griekse eiland bestel je deze vakantie een boot via Uber

De zomervakantie is begonnen en beetje bij beetje vertrekken velen onder ons richting het buitenland. Traditioneel gezien is Griekenland één van dé toeristische bestemmingen bij uitstek en niet zonder reden, want dankzij de rijke cultuur, de prachtige natuur en de indrukwekkende architectuur heeft het land alles wat we ons kunnen wensen - lekker eten inclusief. Trek je dit jaar richting Mykonos? Dan kan je daar een ritje maken met de Uber-boot.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Uber kennen we natuurlijk allemaal. Via de app bestel je binnen de kortste keren een rit, je weet op voorhand wie je vervoert én hoeveel het allemaal zal kosten. Lekker handig en je sluit verrassingen meteen uit.

Uber Boats

Maar wanneer je op een eiland vertoeft, is het eigenlijk vaak handiger om je niet per auto, maar per boot te verplaatsen. Je ziet meer van de omgeving en bovendien sta je niet in de file. Daarom wordt op Mykonos vanaf dit jaar Uber Boats gelanceerd. Het principe is hetzelfde als een normale Uber, met enkele aanpassingen. Zo moet je je vaart 45 minuten op voorhand reserveren en stap je op of af aan één van de 25 vastgelegde aanmeerpunten. Iets minder flexibel dus, maar ongetwijfeld een prachtige manier om het eiland van alle kanten te leren kennen. Ter info: een Uber Boat kan maximum acht passagiers vervoeren.