Tripje naar Spanje gepland? Spaanse spoorwegen lanceren tickets voor 9 euro

Op vakantie gaan, het kan budgettair nogal doorwegen en al helemaal dezer dagen. Door de inflatie gaan de prijzen door het dak en is het niet meer zo evident om in alle luxe van je vrije dagen te genieten. Gelukkig passeren er zo nu en dan acties die je portefeuille wat welgekomen ademruimte geven, zoals de nieuwste promotie voor de hogesnelheidstreinen in Spanje.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Wie weleens met de trein heeft gereisd in Spanje, weet dat het hogesnelheidsaanbod uitstekend is. Steeds meer verschillende spoorwegmaatschappijen bieden steeds meer verbindingen aan, waardoor het voor locals én toeristen makkelijker wordt om snel het land te doorkruisen.

Het land doorkruisen

Nadat er net nog een actie van Renfe ten einde liep, is het nu de beurt aan Ouigo om met interessante prijzen op de proppen te komen. De spoorwegmaatschappij heeft sinds 1 maart 1,7 miljoen tickets aan 9 euro in het aanbod. Dat betekent dat je je voor haast geen geld verplaatst tussen Madrid, Valencia, Zaragoza, Tarragona en Barcelona. Hoewel het aantal tickets dus beperkt is, zijn er momenteel nog een heleboel beschikbaar. De tickets zijn geldig voor een reis tussen 11 juli en 9 december, dus ideaal als je in de zomer of het najaar richting Spanje trekt.