Madonna deelt zeldzame foto van Beyoncé's dochter Rumi: «Is ze al zo groot?!»

Beyoncé bakent haar privéleven bijzonder goed af van de schijnwerpers. Over haar kroost komt dan ook zelden maar iets naar buiten. Dochtertje Blue maakt sinds kort furore door deel te nemen aan de wereldtournee van haar moeder, maar over Beyoncé’s andere twee kinderen wordt maar weinig bekend gemaakt. Het internet ontplofte dan ook toen Madonna een zeer zeldzame foto deelde van Rumi.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Rumi en haar tweelingbroertje Sir werden geboren op 13 juni 2017. Sinds hun geboorte zijn maar enkele foto’s beschikbaar gemaakt.

Fans waren dan ook verbaasd toen niemand minder dan Madonna een foto deelde van de nu 6-jarige Rumi (foto midden). Madonna ontmoette Rumi en haar wereldberoemde mama backstage toen ze met drie van haar zes kinderen naar de Renaissance tour ging.

Niet alleen waren fans verbaasd over het feit dat er nog eens een foto gedeeld werd van het meisje, ze schrokken zich ook een bult toen ze zagen hoe groot Rumi al was geworden. «In mijn hoofd was ze nog steeds maar 2 jaar», klonk het, of «OMG ze is zo schattig, ze is al zo groot geworden», en «Rumi is precies een miniversie van haar zus Blue».

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be