OH NEE. Stan van Samang verdwijnt uit ‘Thuis’

Slecht nieuws voor fans van Stan van Samang: de acteur verdwijnt weldra uit de serie, na 2,5 jaar. Dat wordt bevestigd aan Dag Allemaal. De oorzaak zagen trouwe kijkers al aankomen: Harry (Stan Van Samang) zal plaats moeten ruimen voor Chris (Danny Timmermans), het booswicht dat vrijdag een onverwachtse comeback maakte.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Voor de kijkers van thuis zitten er spannende weken aan te komen. Vrijdagavond dook plots een ‘nieuw’ personage op: Sieg, de tuinman in het woonzorgcentrum waar de moeder van Harry in dagopvang verblijft. Alleen was Sieg niemand minder dan Chris in vermomming, de gewelddadige drugdealer van wie gedacht werd dat hij omkwam in een ongeval in Thailand.

Toch niet dood

Harry zal zich dus schrap moeten zetten. Hij en Chris waren tenslotte ooit boezemvrienden die samen een club openhielden. Die vriendschap doofde evenwel al snel uit, toen bleek dat Chris drugs dealde. Wanneer de situatie uit de hand dreigde te lopen, vluchtte Chris naar Thailand, waar hij het loodje gelegd zou hebben. Harry bleef evenwel op zijn hoede. Hij geloofde nooit echt dat zijn ex-kompaan het leven liet. Die vrees blijkt nu dus terecht, en zal de exit betekenen voor Harry.