Regi verlooft zich met nieuwe liefde Kristel: «Waarom wachten met de goede dingen?»

Slechts twee maanden nadat Regi (47) onthulde dat hij de liefde gevonden had bij de Genkse Kristel Hubeny (34), heeft hij haar ten huwelijk gevraagd in Zuid-Afrika. «Waarom wachten met de goede dingen», schreef hij onder de aankondiging van de verloving op Instagram.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Regi maakt de verloving bekend met een hoop romantische kiekjes van hem en Kristel op het strand. Daarbij pronkt Kristel met haar gloednieuwe, sprankelende ring. Onder meer Camille, Hanne Troonbeeckx en Dimitri Vegas wensen hen het allerbeste toe, samen met nog honderden andere volgers.

Enkele maanden samen

De verloving kwam er snel. Op valentijn kondigde Regi nog maar pas zijn nieuwe relatie aan met Kristel, een vrouw die hij 17 jaar eerder leerde kennen in een club in Gent. Toen al was er een «bijzondere klik». «Ik was helemaal van mijn sokken geblazen, dat weet ik nog. Maar Kristel was piepjong en door allerlei omstandigheden is het nooit iets kunnen worden», legde de muzikant toen uit aan Dag Allemaal. Na Regi’s scheiding met Elke Vanelderen namen de twee opnieuw contact op. Daarna ging het razendsnel. In oktober 2022 sloeg de vonk over. «We voelden het allebei. We zijn gewoon in die relatie gerold», vulde Kristel aan.

Begin 2021 raakte bekend dat Regi Penxten en Elke Vanelderen uit elkaar gingen. Ze waren negen jaar getrouwd en hebben twee kinderen, Ellie Martha (9) en Renée (6). Ook Kristel heeft een dochter uit een vorig huwelijk: Julia (7).