Rihanna onthult eindelijk de naam van haar zoon, die op zijn minst origineel is

Het geheim is meer dan goed bewaard gebleven! Terwijl Rihanna's oudste zoon aanstaande zaterdag 13 mei zijn eerste verjaardag viert, heeft de zangeres eindelijk de naam van het jongetje onthuld. En als velen dachten dat hij Noah heette, is dat niet waar! Het zoontje van Rihanna en Asap Rocky heeft namelijk eigenlijk een naam die op zijn zachtst gezegd origineel is.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Eerbetoon

Het jongetje dat binnenkort een grote broer wordt, heet RZA Athelston Mayers. Volgens de DailyMail wilden de ouders met deze naamkeuze een eerbetoon brengen aan RZA, de leider van de rapgroep Wu-Tang Clan.

aanwijzingen achtergelaten door Rihanna

Rihanna had hier en daar ook aanwijzingen achtergelaten die ons een idee hadden kunnen geven van de naam van haar zoon. De «Don't Stop The Music»-artieste verscheen afgelopen april namelijk voor een van haar favoriete restaurants in Santa Monica met een Wu-Tang Clan topje aan, terwijl ze haar zoontje RZA in haar armen droeg. Asap Rocky werkte in 2015 ook samen met Raekwon, een van de leden van de rapgroep.

De koningin van de geheimen

Dit is niet de eerste keer dat Rihanna geheimen voor ons achterhoudt.Net zoalsze te laat was met het onthullen van de naam van haar oudste zoon, verraste ze afgelopen februari ook iedereen. Vergeet niet dat zij degene was die optrad tijdens de Super Bowl halftime show en toen ieders aandachttrok methaar bolle buik. De zangeres koos deze mondiale show om aan het grote publiek te onthullen dat ze een tweede kind verwachtte. Ze weet dus alles over geheimen.