Romelu Lukaku deelt gezinsgeluk: «Ik wil laten zien wie ik echt ben»

In de documentaire ‘One for All’ doet Rode Duivel Romelu Lukaku een verrassende onthulling over zijn privéleven: hij blijkt niet één, maar twee zoontjes te hebben. «Er zijn veel voetballers die hun job en hun gezin graag gescheiden houden. Ik ben één van hen. Maar soms wil je laten zien wie je écht bent. Zoals nu.» Zijn gezin toont hij in de documentaire echter niet.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Zoals geweten heeft Romelu een zoontje Romeo van vier jaar oud. Wat we nog niet wisten, is dat die ook een broertje heeft. Het tweede kindje van de voetballer heet Jordan, vernoemd naar de broer van Lukaku.

Werk en privé gescheiden

De Rode Duivel heeft het nieuws lang geheim weten te houden, want Jordan is intussen al een jaar oud. Al mag dat ons niet meer verrassen, want Lukaku staat erom gekend zijn privéleven voor zich te houden. De moeder van de kinderen is een even goed bewaard geheim. De geboorte van zijn eerste zoontje Romeo deelde Lukaku ook pas na een paar maanden met de wereld.

‘One for All’ is een documentaire op streamingdienst Amazon Prime die een blik werpt op het leven van Rode Duivels Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Axel Witsel. Daarin kijken ze onder meer terug op het WK in Qatar. In de documentaire vertelt Lukaku eveneens dat hij twijfelt over zijn toekomst bij de nationale ploeg.