Australische slang pikt een ritje op de trein mee

Australië lijkt bol te staan van allerlei enge beestjes. Ondertussen passen ze zich ook aan aan het dagelijkse leven. Zo maakte een slang deze week een ritje op de trein. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Pendelaars tussen Kiama en Sydney pakten waarschijnlijk de schrik van hun leven toen ze plots een gevlekte python in de wagon zagen. Het treinpersoneel werd op de hoogte gebracht en greep in.

"Reizigers werden naar een andere wagon gebracht en die met de slang werd afgesloten. Vervolgens maakten we een afspraak met een slangenexpert in Sydney", aldus een woordvoerder van de vervoersmaatschappij bij Mashable.

Maar dat was niet onmiddellijk het einde van de reis van de slang. Het reptiel mocht nog even blijven zitten, want het station van Sydney was nog anderhalf uur rijden. Toen de trein uiteindelijk arriveerde, haalde de expert het beestje probleemloos uit de wagon.

An unusual customer on one of our #SouthCoastLine trains this evening! #snakeonatrain (our mate was unharmed and taken off for relocation ?) pic.twitter.com/Mq80ZqZQDt

— Trains Info (@TrainsInfo) 18 april 2017