Foto van bejaard koppel gaat de wereld rond

De foto van dit stokoude koppel is de wereld aan het rondgaan. Ze zijn al 68 jaar getrouwd, en nog steeds zijn ze onafscheidelijk. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Op de foto staan Tom (96) en Arnisteen Clark (92) uit het Amerikaanse Fayetteville (Georgia). Door toeval werd het paar ongeveer gelijktijdig opgenomen op de orthopedische afdeling in het ziekenhuis. Meermaals polsten ze of ze niet enkele uren samen mochten doorbrengen. Ondanks het protocol dat mensen niet bij elkaar op de kamer mogen, is het ziekenhuis uiteindelijk gezwicht voor de tortelduifjes.

"Het brak hun hart dat ze niet samen konden zijn", zei woordvoerder van het ziekenhuis Charlsie Niemiec aan ABC News. "Het heeft veel voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk kon Tom toch elke dag even een paar uur samen met Arnisteen zijn."

"Ik kan het niet aan, ergens zijn waar zij niet is", vertelde de 96-jarige man nog. "Ze is de meest fantastische vrouw op de wereld."

Het ziekenhuis maakte een hartverwarmende foto van de twee en postte die op Facebook. In de tussentijd heeft die post al meer dan 12.000 likes verzameld en is die al meer dan 3.000 keer gedeeld.