Deze facial doet je rimpels smelten als sneeuw voor de zon

Erger jij je aan je rimpels wanneer je in de spiegel kijkt, of wordt je huid minder stevig met de dag? Dat is volledig normaal! Wanneer we ouder worden,verliest onze huid immers collageen, wat rimpels vrij spel geeft. Verschillende gezichtsbehandelingen beloven de eeuwige jeugd, maar hoe weet je of je de juiste kiest? Caudalie biedt een nieuwe facial met vegan collageen aan!

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Caudalie kiest voortaan voor vegan collageen in de Resveratrol anti-aging lijn en de nieuwe gezichtbehandeling. In tegenstelling tot het meeste collageen dat in cosmetica wordt gebuikt, is dit nieuwe ingrediënt afkomstig van een kruidachtige plant (en dus niet van dierlijke oorsprong). Het wordt geproduceerd door middel van verticale landbouw in moleculaire plantages, wat een fragment van vegan collageen creëert met dezelfde structuur als die van onze cellen. Het ingrediënt wordt zo perfect opgenomen door onze huid. Goed voor ons velletje én de natuur!

De nieuwe Resveratrol-Lift producten kan je thuis gebruiken, maar je kan ook kiezen voor een intense gezichtsbehandeling waarbij de producten gecombineerd worden met elektrostimulatie, waardoor je gezicht letterlijk aan het werk gezet wordt. Een soort fitness voor je gelaat, dus! En het resultaat mag er zijn.

De Resveratrol-Lift SPA gelaatsbehandeling kan jereserveren in de Caudalie SPA Boutiques (Brugge & Brussel) en online. Voor 50 minuten betaal je 98 euro, voor 80 minuten 140 euro.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be