Hoe krijg je een volumineuze haardos?

Bad hair days? Een gebrek aan volume? We kennen het allemaal. Te plat, te fijn... Je haar zal zelden dat glamoureuze volume hebben van je favoriete filmster. Maar met deze tips van Moroccanoil kan je net zo'n verbluffende look creëren als Angelina Jolie op de rode loper.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Wat hebben Taylor Swift, Angelina Jolie, Scarlett Johansson en Madonna gemeen? Ze zijn allemaal betoverd door Moroccanoil, de marktleider op het gebied van schoonheidsproducten met arganolie.

Twinkle Twinkle Volume

Voor een glamoureuze volle haardos is er niets beter dan de ‘Twinkle Twinkle Volume’ kit van Moroccanoil. Deze set bevat een shampoo, conditioner, masker en treatment die stuk voor stuk ontworpen zijn om in een handomdraai volume toe te voegen aan elk haartype. Een volumineuze haardos was nog nooit zo makkelijk binnen handbereik.

Voor gekleurd haar

Heb je gekleurd haar, dan kies je beter voor de Color Care- collectie, een shampoo en conditioner die de kleur van het haar verbeteren en beschermen tussen de kappersafspraken. De formule bevat ook een natuurlijke mix van granaatappelextract en zonbescherming om te helpen bij het beschermen tegen kleurverlies en schade veroorzaakt door zonlicht en omgevingsinvloeden.

Masker

Voor wat extra flair gebruik je één of twee keer per week het Moroccanoil Weightless Hydrating Mask. Dit ultralichte hydraterende masker geeft je haardos nog een extra volumeboost en voedt je haar tezelfdertijd in de diepte. Kam het product royaal door je haar en laat het 5 tot 7 minuten inwerken.

Afwerking is alles

Om je kapsel in stijl af te werken, voeg je nog enkele druppels Moroccanoil Treatment Light toe om je haren te beschermen en in toom te houden.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be