Met deze elegante Crocs van Simone Rocha kan je naar een bruiloft

Crocs kon de laatste jaren komaf maken met hun imago van lelijke klompen, mede dankzij samenwerkingen met luxemerken als Balenciaga. Simone Rocha, de modeontwerpster verantwoordelijke voor de opmars van strikjes en balletcore, tilt de schoenen naar een hoger niveau met haar karakteristieke kristallen en parels.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Wie zegt dat Crocs enkel speels, kleurrijk en een tikje kinderlijk kunnen zijn? Wie de catwalk van de lentecollectie van Simone Rocha gezien heeft, weet alleszins beter.

Afgelopen jaar introduceerde het schoenenmerk al Crocs met platformzolen en hoge hakken. De ‘Crocs x Simone Rocha’-collectie, die zijn debuut maakte tijdens de London Fashion Week, neemt die modellen als basis, maar ontpopt ze tot letterlijke juweeltjes. Met kleine en grote parels, evenals Rocha’s typerende kristallenbloemen zijn deze Crocs zelfs gepast om mee naar een huwelijk te gaan. Je zal ongetwijfeld de meest modieuze en comfortabele gast van het feest zijn.

Crocs-sneaker

Rocha lanceerde enkele verschillende modellen. Zo zijn er dramatische witte Crocs met hakken en bloemetjes, het standaard Crocs-model maar dan met gigantische parels en het meest gegeerde model: een elegante Crocs-sneaker, beschikbaar in zwart en wit, eveneens afgewerkt met blinkende kralen en parels.

Fashionista’s die beginnen te watertanden bij het zien van de foto’s, zullen wel wat geduld moeten uitoefenen. De Simone Rocha x Crocs komen ten vroegste in de lente van 2024 op de markt.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be