Met deze zitzaksweater kan je overal een dutje doen!

Of je nu aan het werk bent of de hele dag onderweg, we hebben allemaal eens pauze nodig. Soms vind je niet direct een goed plekje om even uit te rusten, maar daar heeft een Japans modemerk de oplossing voor. Met een draagbare zitzak ben je overal waar je gaat cosy én comfy!

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De Hanalolo Wearable Bean Bag Pillow is eigenlijk een oversized sweater waarmee je direct ook je persoonlijke bubbel aangeeft. Hij komt in vier kleuren, in de maten S, M en L en is op die manier geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Multifunctioneel

De zitzak bevat vier openingen voor je hoofd, armen en benen. En als je hem niet aan wilt, kan je hem ook gewoon ergens uitgooien en erin neerploffen. Hier zie je hoe je de outfit kan gebruiken.

«De boel wat levendiger maken»

Eigenlijk bestaat het ontwerp al ongeveer tien jaar. Het personeel van Hanalolo droeg de ‘zitzaksweaters’ op promotie-events voor meer naamsbekendheid en «om de boel wat levendiger te maken». Omdat steeds meer mensen erom vroegen, heeft het merk beslist om ze te verkopen.

Voor de draagbare zitzak betaal je ongeveer 130 euro. Zorg misschien wel eerst dat er een plekje vrij is in je kleerkast.