Annelies Verlinden openhartig over kinderwens: «Dat is wel een groot verdriet»

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden is binnenkort te zien in ‘Viva La Feta’. Daarin praat ze open en eerlijk over haar (privé)leven, ook over haar kinderwens.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In ‘Viva La Feta’ nodigen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham acht bekende Vlamingen uit in hun resort op het Griekse eiland Sifnos. Maandag is niemand minder dan Annelies Verlinden te gast. De 44-jarige CD&V-politica mocht op vakantie, maar dat had wel veel voeten in de aarde. «Ik schreef een brief naar onder andere de koning en de eerste minister. Op zich is dat niet heel gek, vind ik. Ik ben lid van de regering en als ik in het buitenland dingen ga doen die niet passen bij het beleid dat onze regering wil voeren, kun je een diplomatiek conflict krijgen», klinkt het.

Kinderwens

Verlinden heeft geen kinderen, maar dat had ze liever anders gezien. «Ik heb er niet voor gekozen om geen kinderen te krijgen. Toen ik jong was dacht ik altijd dat ik veel kinderen ging krijgen, maar dat is anders gelopen, en dat is wel een groot verdriet», besluit ze.

‘Viva La Feta’ is maandag om 21u te bekijken op Play4.