Camille Dhont heeft fantastisch nieuws: «Ik kan niet wachten!»

Leuk nieuws voor de fans van Camille Dhont! Ze is binnen exact een jaar immers te bewonderen in het Sportpaleis. «Zo trots op jou!», klinkt het bij haar achterban.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vorig jaar vulde Camille Dhont maar liefst vijf keer de Lotto Arena, maar de ‘sky is the limit’, dus gaat ze deze keer voor het Sportpaleis. Op 4 mei 2024 om 14 uur, om precies te zijn. «Binnen exact 365 dagen sta ik in HET SPORTPALEIS! Met een gloednieuwe show, nieuwe liedjes, nieuwe acts, en veeeeeel MAGIE! Ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen beleven», schreeuwt ze het mooie nieuws van de daken.

Vuurwerk

De West-Vlaamse zangeres telt nog maar 21 lentes en heeft inmiddels een portfolio om U tegen te zeggen. De meesten kennen haar van de muzikale jeugdserie ‘#LikeMe’, maar nadien lanceerde ze ook een eigen zangcarrière met oorwurmen zoals ‘Vergeet de tijd’, ‘Vechter’ en recenter ook ‘Vuurwerk’.

Fiere volgers

Haar volgers zijn alvast door het dolle heen, zo lezen we in de reacties op Instagram. «Waaaauw, proficiat!», «Echt een ster», «Oh mijn God, dit is het beste nieuws ooit», «Ik ben zo trots op jou», en «Dat meen je niet! Ze kan echt alles, ik ben zo blij», luidt het onder meer.