Deze bekende rapper wordt commentator tijdens Olympische Spelen: «De meest epische Spelen ooit»

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg, bekend van nummers als ‘Drop it like it’s hot’, zal tijdens de Olympische Spelen in Parijs commentator worden voor NBC. Dat maakt de zender bekend.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 52-jarige rapper gaf eerder al commentaar samen met komiek Kevin Hart tijdens de Olympische Spelen van 2021 in Tokio in het programma ’Olympic Highlights with Kevin Hart and Snoop Dogg’ voor het tv-kanaal Peacock, dat onderdeel is van NBC. Vooral hun komische commentaar bij dressuur werd gesmaakt door het publiek.

«Viering van vaardigheid»

Snoop Dogg zal komende zomer samenvattingen maken voor de Amerikaanse zender, wedstrijden bijwonen, atleten en hun vrienden en families bezoeken en bezienswaardigheden in de stad verkennen.

«Toen ik opgroeide, keek ik al naar de Olympische Spelen en vind het geweldig om te zien hoe de ongelooflijke atleten zich volledig geven. Het is een viering van vaardigheid, toewijding en het nastreven van grootsheid», reageert Snoop Dogg. «Het worden de meest epische Olympische Spelen ooit.»

In november nam de rapper al promotiefilmpjes voor de Spelen op met Amerikaanse atleten.

Snoop Dogg, die ook bekend staat voor zijn marihuanagebruik, verkocht miljoenen albums, trad op tijdens de Superbowl en speelde in tientallen films. Hij werkte ook een tijd als presentator en presenteerde onder andere Amerikaanse versie van het Eurovisie Songfestival.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be