Dochter van Jeremy Clarkson poseert poedelnaakt: «Ik wou dat ik dit durfde toen ik zwanger was»

Emily Clarkson, de dochter van ‘The Grand Tour’-presentator Jeremy Clarkson, schittert in een artistieke naaktshoot van toen ze nog hoogzwanger was. De foto’s werden aanvankelijk verwijderd door Instagram, maar inmiddels werd die beslissing teruggedraaid.

Instagram / @em_clarkson
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Begin februari werd Emily Clarkson voor het eerst mama. De 28-jarige dochter van de bekende autofanaat beviel van een meisje, genaamd Arlo Rose Andrew. Toen ze nog hoogzwanger was, liet ze zich in haar blootje fotograferen en die shoot deelde ze gisteren ter ere van Internationale Vrouwendag met haar volgers.

Foto weggehaald

«Hoe lang voor de foto verwijderd wordt door Instagram?», vroeg iemand zich af. En inderdaad, enkele uren nadat ze de kiekjes postte, haalde het socialemediaplatform ze weg wegens schending van het beleid op het gebied van naaktheid. Emily ging daar echter tegenin en kreeg even later gelijk.

Respect

De fotoshoot maakt wel wat los bij haar volgers. «Onvoorstelbaar mooi, op elke manier», «Je ziet er prachtig uit! Ik wou dat ik meer foto’s had genomen toen ik zwanger was», «Deze foto’s zijn waanzinnig mooi», en «Ik wou dat ik dit durfde toen ik zwanger was», lezen we onder meer in de reacties.

View post on Instagram
 
Instagram / @em_clarkson

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te «kijken kijken» en zo elke motorrijder te zien.

meer Spotlight