Elke Clijsters deelt verontrustend nieuws: «Slechte cellen gevonden, maar alles komt goed»

Elke Clijsters, de zus van Kim Clijsters, heeft enkele moedervlekjes moeten laten wegnemen omdat er kwaadaardige cellen aangetroffen werden. Dat deelde ze mee op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Als je veel schoonheidsvlekjes hebt, is het belangrijk om die op regelmatige basis te laten controleren. Elke Clijsters heeft dat netjes gedaan, maar tijdens het onderzoek bleek dat er enkele vlekjes weggehaald moesten worden door de aanwezigheid van kwaadaardige cellen. Haar vader Lei Clijsters overleed veertien jaar geleden aan de gevolgen van huidkanker.

Afwachten

De 38-jarige voormalig tennisspeelster stelt haar volgers wel meteen gerust. «Een paar weken geleden heb ik een schoonheidsvlekje laten verwijderen en ze hebben slechte cellen gevonden. Mijn vader is overleden aan huidkanker dus de laatste weken waren een beetje eng. Ik wacht nog steeds op enkele resultaten, maar alles komt goed. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Op sociale media kan het lijken alsof het leven van iemand anders perfect is. Geloof me: dat is het niet. We hebben allemaal ups en downs en lessen te leren. Ik weet dat veel mensen moeilijke tijden doormaken, dus ik wens jullie heel veel LIEFDE en KRACHT», schrijft ze.

Steun

Haar volgers overladen haar met steunberichten. «Veel moed en sterkte, Elke!», «Hoop dat alles gaat meevallen voor jou!», «We duimen», «Dikke sterkteknuffel, lieve Elke», en «Alles komt goed», lezen we onder meer in de reacties.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be