Ellie Goulding verbaast volgers met outfit: «Zien jullie ook dat het volledig doorzichtig is?!» (foto)

Een foto van de Britse zangeres Ellie Goulding zorgt voor fronsende wenkbrauwen bij haar volgers. Met de nadruk op wenkbrauwen (en haar transparante outfit)...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Afgelopen vrijdag liet Ellie Goulding haar nieuwe single op de wereld los. Het gaat om een samenwerking met Calvin Harris en het nummer werd ‘Miracle’ gedoopt. Het liedje werd op enkele dagen tijd al meer dan 4 miljoen keer beluisterd op Spotify. De 36-jarige zangeres bedankte haar volgers daarvoor met een opvallend kiekje.

Doorschijnend

Het viel haar volgers meteen op hoe doorschijnend haar outfit is. «Zien jullie ook dat haar shirt volledig doorzichtig is?!», «Ja, ik zie het ook. Ik heb haar nooit eerder op deze manier zien poseren», en «Tepels zichtbaar, wenkbrauwen weg. Zo ruig zeg!», wordt er verbaasd gereageerd.

Vreemde trend

Wat die wenkbrauwen - of de afwezigheid ervan - betreft: niet iedereen is een even grote fan van die ‘hype’. «Waar zijn haar wenkbrauwen?», «Geen idee waarom mensen dit met hun wenkbrauwen doen... Vreemdste trend ooit», en «Leuk nummer, maar je ziet er veel beter uit met je normale wenkbrauwen», klinkt het onder meer. Goulding reageerde zelf ook op die commentaren, met een knipoog wel. «Ik ben hier voor de wenkbrauwreacties», schrijft ze.