Eva Daeleman toont trots haar ‘post-partumlijf’: «Je bent zo’n inspiratie!» (foto)

Gewezen MNM-stem Eva Daeleman heeft een prachtige foto gedeeld ter ere van Internationale Vrouwendag. «Jij prachtige en krachtige vrouw», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vandaag, 8 maart, staat volledig in het teken van empowerment en het gevoel van solidariteit voor vrouwen overal ter wereld. Om deze dag te vieren, deelde Eva Daeleman een foto waarop ze op artistieke wijze poseert.

Lichaam omarmen

De 33-jarige mama van Moon (2,5) vergezelde het kiekje van een knap staaltje woordkunst. «Ik wil zacht kunnen zijn in een harde wereld. Kiezen voor in plaats van tegen. Hard werken en hard rusten. Niets doen en inspireren. Zijn boven doen. Voorleven boven de barricades. Ik sluit mijn ogen niet voor de wereld, net om nog meer te voelen wat er nodig is. Niet vanuit reactie. Maar als antwoord. (...) Happy International Women’s Day. Dat we niet moeten doen wat mannen doen, maar wel gezien worden voor wat wij bijdragen. Dag in en dag uit. Foto door de geweldige ‘Boudoir by Tine’ - die me mijn postpartumlijf leerde omarmen», schrijft ze.

Krachtige vrouw

Onder het kiekje wordt er vol bewondering gereageerd. «Mooi verwoord, Eva!», «Jij prachtige en krachtige vrouw. Je bent zo’n inspiratie!», «Zo mooi», en «Wauw Eva, wat een kracht!», klinkt het.