Fan zit plots met Billie Eilish in economy class op vlucht naar Engeland (video)

Het zal je maar overkomen: je zit op een saaie vlucht richting Engeland, maar plots merk je op dat je met een van ‘s werelds grootste sterren op hetzelfde vliegtuig zit. In economy class, dan nog.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Het komt ook niet zo vaak voor, want de meeste sterren van dat kaliber hebben een eigen privéjet of vliegen op z’n minst in business class. Niet Billie Eilish, die zo klimaatvriendelijk mogelijk probeert te reizen. Zo zat de ‘Happier than Ever’-zangeres, die vorig weekend nog Pukkelpop aandeed, enkele dagen geleden op een vlucht naar Engeland.

Hoewel ze zichzelf wel met een muts en een oversized hoodie wel redelijk incognito had uitgedost, hadden sommige fans toch in de smiezen dat het om hun idool ging. Al gauw doken er beelden op van haar op en vlak naast het vliegtuig, waarop ook te zien is dat ze een handtekening uitdeelt aan een fan. Een andere man dacht dat het om Justin Bieber ging, waarop Eilish eens moest lachen. Dat de incognito ster zeker Billie Eilish betrof, bewees een Instagram-story van haar later die dag, waarop ze exact dezelfde outfit droeg.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be