Frances Lefebure krijgt waarschuwing van Instagram: «Naaktbeelden mogelijk in strijd met regelgeving» (foto)

Frances Lefebure is door Instagram op de vingers getikt naar aanleiding van een promotiebeeld van het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’. «Belachelijk», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vanaf vandaag kan je genieten van het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’, een Streamz-reeks waarin het leven van drie dertigers compleet ontspoort. De hoofdrol wordt vertolkt door Frances Lefebure, die de onbezonnen vrijgezel An Ceulemans speelt. De 34-jarige actrice deelde een promobeeld van de Vlaamse reeks waarin de drie protagonisten schaars gekleed poseren. Het duurde niet lang vooraleer Instagram op zijn achterste poten stond. «Je bericht is mogelijk in strijd met onze richtlijnen inzake seksuele handelingen of naaktbeelden», postte Frances de waarschuwing op haar pagina. «Hey, Instagram #fyvvm2», sneerde ze.

Verontwaardiging

Begrijpe wie begrijpen kan, zo zijn ook haar volgers van mening. «Het is artistiek naakt, hé Instagram. Get a life please, echt waar», «Belachelijk gewoon», «Als je een man zou zijn, dan mag je wel met bloot bovenlijf overal verschijnen. Als je als vrouw in bikini poseert, word je verwijderd!», «Ah moderne censuur, goed bezig, Instagram. Not», en «De wereld is gek geworden», wordt er gereageerd.

Hieronder de foto waarover het gaat:

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be