Joris uit ‘Blind getrouwd’ ondergaat enorme metamorfose: «Ik krijg schrik van u!» (foto)

Joris Brauns, die we nog kennen uit ‘Blind getrouwd’, toont op Instagram hoe hard hij de afgelopen jaren veranderd is qua lichaamsbouw. «Wat een transformatie», reageren zijn volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Even terugspoelen naar 2019, toen Joris Brauns in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Annelies. Al vrij snel werd duidelijk dat de twee niet bepaald gemaakt waren voor elkaar. Hun huwelijk kende dan ook geen verlenging aan het einde van het programma.

Spierbundel

De 35-jarige IT-zaakvoerder uit Antwerpen etaleerde destijds zijn normaal postuur in een ‘marcelleke’, maar inmiddels beschikt hij over een indrukwekkende carrure door intensief te trainen in de fitness. «Waar het allemaal begon, maar we zijn er nog niet helemaal. Bedankt om me te steunen!», schrijft hij op Instagram bij een voor-en-na-foto.

Beest

In de reacties wordt er vol bewondering gereageerd. «Topprestatie! Je mag er meer dan trots op zijn», «Goed bezig», «Sterk, Joris!», «Wat een transformatie! Ik krijg zelfs wat schrik van u! Biejst!», en «Ferm», klinkt het onder meer.