Kaat Bollen poseert halfnaakt: «Ben dat lijveke meer en meer gaan leren appreciëren» (foto)

Kaat Bollen schittert op Instagram in een foto waarop ze geen bovenstukje draagt. Ze schrijft erbij dat ze erg blij is met het lichaam dat ze nu heeft nadat ze behoorlijk wat kilo’s afviel.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de afgelopen maanden vermagerde Kaat Bollen maar liefst 15 kilo met behulp van een intuïtief dieet. Onlangs mocht de seksuologe 37 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze met een gedurfde foto waarop ze enkel een slipje draagt. «Dit lijveke is vandaag 37 geworden! En het laatste jaar ben ik dat lijveke meer en meer gaan leren appreciëren. Het staat me toe om te wandelen en te sporten waardoor het ook beter gaat met mijn koppeke. En het heeft ook superkrachten natuurlijk, want dat lijveke van mij maakte zomaar twee kindekes ineens! Én tegelijkertijd is het ook maar dat: een lijf zoals iedereen. Jaja, verjaardagsbeslommeringen. Soit, ik ga wandelen en vieren vandaag!», schrijft ze erbij.

Voorbeeld

Haar volgers overladen haar met complimenten. «Gefeliciteerd! En wat een super mooie foto en geweldige tatoeage», «En da lijveke heeft nog een superpower... Het kan uwe man helemaal gek maken. ‘t Mag gezien worden da lijveke van u!», «Gefeliciteerd! En ik ben echt zo blij met alle positieve uitlatingen rondom uiterlijk van je, echt een voorbeeld! Ga zo nog maar 37 jaar door!», en «Wow, respect! Doe zo verder», wordt er gereageerd.