Karen Damen choqueert ‘De Tafel van Vier’-kijkers: «Ik herkende haar niet meer!»

Karen Damen was gisteren te gast in het praatprogramma ‘De Tafel van Vier’. Op sociale media vermoeden heel wat kijkers dat ze aan haar gezicht heeft laten werken. «Natural was ze veel knapper», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In ‘De Tafel van Vier’ getuigde Karen Damen dinsdagavond over het feit dat het moederschap voor haar enorm heftig was. Ze heeft een 13-jarig zoontje - Sky - en overwoog ooit een tweede kind, maar koos daar uiteindelijk niet voor. «Ik ben nog altijd aan het bekomen van mijn eerste kind», verduidelijkte ze aan tafel bij Gert Verhulst.

Botox

Op sociale media bleef haar passage op televisie niet onopgemerkt. Sommige kijkers vermoeden dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. «Wat heeft ze met haar gezicht en lippen laten doen?!», «Ze is gewoonweg onherkenbaar!», «Natural was ze veel knapper», «Botox maakt je niet mooier», «Oei, ik herken haar echt niet meer», en «Botox, botox en nog eens botox», lezen we op Facebook. Anderen namen het dan weer op voor haar. «Commentaar? Afgunst, ja. Dan moeten ze maar een andere zender opzetten», «Wat een drukte! Laat iedereen zijn eigen ding doen», en «Karen ziet er goed uit!», klinkt het ook.

Eerlijk

Eerder gaf de 48-jarige voormalige K3-zangeres toe dat ze ooit haar lippen liet opspuiten om ze voller te maken. En in haar eigen tv-programma ‘Perfect’ onderging ze onder meer een botoxbehandeling.