Kathleen Aerts (ex-K3) heeft ‘groot nieuws’: «Bedankt om mij steeds weer uit te dagen»

Dat Kathleen Aerts meer dan één talent heeft, wisten we al langer dan vandaag. Maar nu heeft ze er nog een VAARdigheid bij...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Uiteraard kennen we Kathleen Aerts vooral van K3, toen ze van 1998 tot en met 2009 de pannen van het dak zong naast Karen Damen en Kristel Verbeke. Maar sinds 2015 woont ze met haar man Steven en hun twee kinderen in de Zuid-Afrikaanse stad Paarl, waar ze een reisbureau uitbaat.

Kapitein Kathleen

Sinds vandaag moeten we echter ‘kapitein Kathleen’ zeggen, want de 44-jarige blondine heeft haar vaarbewijs gehaald. «Groot nieuws: vanaf nu is het kapitein Kathleen! Net skipper licence gehaald met 88% op het theorie-examen. Ga je mee, we varen op de zee. Dank u, Steven, om mij steeds weer uit te dagen», glundert ze op Instagram.

Felicitaties

Haar volgers zijn uiteraard erg blij voor haar en feliciteren haar massaal. «Wow proficiat!», «Mag ik mee varen?», «Dikke proficiat, kapitein», en «Topper», is de algemene teneur.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight