Kendall Jenner zorgt voor ophef met doorzichtige outfit: «Dan kan ze evengoed naakt poseren» (foto)

Een fotoreeks van Kendall Jenner lokt heel wat reacties uit op Instagram. Ze draagt een heel doorschijnende outfit, wat bij sommige volgers vragen oproept. «Wie draagt nu zoiets op dezelfde manier als dat zij het draagt?!», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Kendall Jenner deelde gisteren een artistieke fotoreeks op Instagram. Ze draagt daarop een strakke doorzichtige outfit die weinig aan de verbeelding overlaat. Sommige volgers hebben hun bedenkingen daarbij. «Dit is een beetje zielig. Waarom zou je poseren in een outfit die zó doorschijnend is? Heb respect voor jezelf, dan zullen anderen je ook respecteren», «Ik snap het niet. Waarom poseert ze in haar blootje?», «Wie draagt nu zoiets op dezelfde manier als dat zij het draagt?!», en «Dan kan ze evengoed naakt poseren», klinkt het onder meer.

Complimenten

De 27-jarige zus van Kylie en de Kardashians krijgt echter ook heel wat complimenten van haar volgers. «Oh mijn God, Kendall! Hoe kan je zo mooi zijn?!», «Natuurlijke schoonheid», en «Pure kunst», lezen we ook in de reacties.