Lesley-Ann Poppe over de gekste plek waar ze seks had: «Ik zag rood van schaamte»

Lesley-Ann Poppe onthult in een openhartig interview enkele leuke geheimen. Zo verklapt ze onder meer over welk lichaamsdeel ze het minst trots is en wat de meest bizarre plek was waar ze ooit seks had.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De 44-jarige zakenvrouw doet de onthullingen in de rubriek ‘De 13 geheimen van...’ in TV-Familie. We selecteerden de drie opvallendste geheimen uit haar leven. Zo geeft ze toe dat ze op vakantie in het buitenland nagenoeg altijd halfnaakt zont. «De digitale wereld heeft ons preutser gemaakt. Waarom schamen we ons tegenwoordig voor een streepje bloot terwijl topless zonnen niet zo lang geleden geen big deal was? In Knokke zal ik het niet snel doen, maar op Ibiza of Mykonos lig ik áltijd op het strand met enkel een string aan. Ik hoef niet per se de geschiedenisboeken in te gaan als de queen of provocation. Maar waarom moeten een mannen- en een vrouwentepel anders behandeld worden? Wanneer bij mij een tepel zichtbaar is, moet ik me daarvoor verantwoorden, terwijl het bij mannen de normaalste zaak van de wereld is! Een man in bloot bovenlijf op Instagram wordt niet gecensureerd, een vrouw wél. Dat is toch helemaal niet correct?», vraagt ze zich luidop af.

Tenen

Dat Lesley-Ann Poppe een knappe vrouw is, staat buiten kijf. Maar ook zij heeft onzekerheden over haar lichaam. «Het lichaamsdeel waar ik het minst trots over ben, zijn mijn voeten. Ik heb namelijk Griekse tenen. Wat wil zeggen dat mijn tweede teen langer is dan mijn grote teen. Ach, ja, belangrijk is dat niet. Waar ik wél trots op ben, zijn mijn borsten. Ik heb een I-cup. Inderdaad, de negende letter van het alfabet. (lachje) Lingerie kopen is niet altijd eenvoudig, omdat ik bijna geen beha's in mijn maat kan vinden. Daarom draag ik er zelden of nooit één», klinkt het.

Schaamrood op de wangen

Maar het strafste geheim is wellicht de meest opvallende plek waar ze ooit de liefde bedreef. «De gekste plek waar ik ooit seks heb gehad, dat moet tijdens een voorstelling van Tanja Dexters geweest zijn. Terwijl Tanja op het podium stond te presenteren, hadden Kevin en ik ons even teruggetrokken in de kelder naast de toiletten. We komen terug boven en wat is het eerste dat Tanja Dexters roept door de microfoon? ‘Fijn dat Kevin en Lesley-Ann er ook weer zijn, nadat ze beneden seks hebben gehad.’ Ik zag niet alleen rood van onze liefdesdaad, maar ook van schaamte...», lacht ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be