Mama van Evi Hanssen overleden: «Fijne reis, mijn allerliefste moeder»

Evi Hanssen heeft afscheid moeten nemen van haar mama. Dat deelde ze mee op Instagram.

Instagram / @evihanssen
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Arlette, de mama van Evi Hanssen, is op 75-jarige leeftijd overleden. Ze leed al een tijdje aan uitgezaaide borstkanker die niet meer te genezen was. Hanssen praatte de afgelopen weken heel open over de laatste dagen van haar mama. Zo vertelde ze vorige week in ‘De tafel van vier’ nog dat haar mama «sinds maandag in een roes zachtjes naar de hemel aan het gaan is».

Tot altijd

De 44-jarige presentatrice deelde het droevige nieuws op Instagram. «Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie. Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd», schrijft ze naast een foto van haar mama. «Oh lieve Evi, gecondoleerd en sterkte. Alle liefs van ons allemaal», klinkt het in de reacties. «Veel sterkte, Evi! Zo mooi en puur hoe jullie ermee omgingen!», en «Heel veel sterkte. Bewaar de mooie herinneringen in je hart», luidt het ook nog.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te «kijken kijken» en zo elke motorrijder te zien.

meer Spotlight