Man van Britney Spears vraagt scheiding aan na huwelijk van 1 jaar (en affaire?)

Sam Asghari, de echtgenoot van popidool Britney Spears, heeft de scheiding aangevraagd na een huwelijk van amper 14 maanden. Aanleiding zou een mogelijke affaire van de popzangeres zijn, zo bericht TMZ. Het koppel trouwde in juni 2022.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Geruchten over huwelijksproblemen doen al langer de ronde. Asghari heeft het onder meer over «onoverkomelijke verschillen». Volgens TMZ zou hij Spears geconfronteerd hebben met de hardnekkige geruchten over mogelijke ontrouw van zijn echtgenote. Dat zou geleid hebben tot hevige ruzie.

Volgens Variety heeft Spears een team van topadvocaten ingeschakeld om de scheiding af te handelen. Maakt deel uit van dat team: Mathew Rosengart, de raadsman van Spears in de veelbesproken zaak waarin de zangeres onder de curatele van haar vader uit kwam.

Huwelijk op losse schroeven

Volgens TMZ woont Asghari intussen niet meer bij Spears. Het huwelijk zou al maanden op losse schroeven staan. Asghari sliep weinig thuis, en volgens TMZ zou Spears fysiek met hem hebben gevochten. Ze zouden ook vaak naar elkaar geschreeuwd hebben.

Spears heeft een huwelijkscontract dat haar bezittingen beschermt, maar een insider vertelde TMZ dat het huwelijk zal eindigen met een dikke cheque van Spears aan haar voormalige echtgenoot. Daarmee zou de kous af moeten zijn.

Asghari, een Iraans-Amerikaans fitnessmodel, en Spears leerden elkaar kennen in 2016, op de set voor de videoclip van ‘Slumber Party’.

Autobiografie

Britney Spears was eerder al twee keer getrouwd. Met een van haar exen, Kevin Federline, kreeg ze twee zonen, Sean en Jayden. Een maand voor haar huwelijk met Asghari maakte Spears bekend dat ze een miskraam had gehad.

In de herfst publiceert de zangeres haar autobiografie. Ze was de voorbije jaren in het nieuws met haar juridische strijd om onder het voogdijschap van haar vader, Jamie Spears, uit te komen. Dat was in 2008 ingesteld naar aanleiding van psychologische problemen bij de zangeres.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be