Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’ stelt haar vriend voor: «Zo blij met ons!» (foto)

Marjolein Faes, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, heeft sinds kort een vriend. Ze deelde enkele foto’s van hun tweetjes op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Zes jaar geleden hoopte Marjolein Faes haar prins op het witte paard te vinden door deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd gekoppeld aan Mike, maar dat draaide op niets uit. De 41-jarige lifecoach uit Antwerpen heeft inmiddels de liefde gevonden en is al een tijdje samen met ene Erwin. «Het voelt alsof de tien jaar ‘ploeteren’ in de liefde, nu volledig worden beloond. Daar ben ik mezelf dankbaar voor, maar ook in het bijzonder: jou. Wat doe je dat fantastisch goed met jezelf en met ons. Wat doen wij dat goed. Zo blij met Ons, Erwin, en ik blijf deze liefde graag delen», glundert ze.

Geluk

Haar volgers wensen hen het allerbeste toe. «Zo blij dat je gelukkig bent!», «Stop met zo te stralen, de zon wordt jaloers», «Fantastisch! Je verdient alle geluk van de wereld», en «Wat een gelukzak die man!», reageren ze op het Instagrambericht.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight