Meer details over doodsoorzaak van ‘Euphoria’-acteur Angus Cloud

Er is meer duidelijkheid over de doodsoorzaak van acteur Angus Cloud. Het lijkt er steeds meer op dat het niet om zelfdoding ging, want er werd geen afscheidsbrief aangetroffen. Er wordt vermoed dat hij per ongeluk een overdosis zou genomen hebben.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vorige maand werd ‘Euphoria’-ster Angus Cloud levenloos aangetroffen in de slaapkamer van zijn ouderlijk huis in Oakland. Hij werd 25 jaar en aanvankelijk deed de verklaring van zijn familie vermoeden dat het om zelfdoding ging. «Angus was open over zijn strijd met zijn mentale gezondheid en we hopen dat zijn overlijden anderen eraan zal herinneren dat ze niet alleen zijn en niet in stilte in hun eentje hoeven te strijden», klonk het toen.

Onopzettelijke overdosis

Nu blijkt echter dat er geen afscheidsbrief gevonden werd, wat de piste van zelfdoding dan weer minder plausibel maakt. Insiders dicht bij het onderzoek vermoeden dat het dan toch om een onopzettelijke overdosis zou gaan. De autopsie is inmiddels afgerond, maar een officiële doodsoorzaak is echter nog niet vrijgegeven.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be